כתבות

איך לקנות דג

Posted by:

*  עורו של הדג צריך להיות מבריק.

* עיניים שקופות (ברוב המקרים, מהסיבה ששמים קרח על הדגים או יותר נכון על

העיניים שלהם הם נעשות זגוגות)

* זימים בצבע אדום כהה (למרות שיש דגים שהזימים שלהם נעשים בהירים במגע עם

הקרח בזמן מאוד קצר).

* ריח אופייני לדגים.

* הכי חשוב זה לבדוק את מוצקות הדג, ע"י לחיצה עם האצבע על הדג.

אם הדג טרי האצבע חוזרת אם הוא לא טרי נשאר סימן של האצבע בדג.

דג טרי ניתן להשאיר 2-3 ימים בקירור בתנאי שהוא נקי ועד 3 חודשים בהקפאה רגילה.

שימו לב!!! דג לפני בישול צריך לנוח במשך כמה שעות. ללא מנוחה של הדג

ובישולו היישר מהבריכה תגרום לדג להיות צמיגי.

 

 

0
שינוי גודל גופנים