כתבות

דגים בטחינה

Posted by:

חומרים ל-6 סועדים:

6 סטייקים של דגים
שמן לטיגון
כוס טחינה מוכנה
מלח ופלפל שחור
רבע כוס לימון סחוט טרי
כפית סומק
2 שיני שום כתושים

אופן ההכנה:

ממליחים את הדג
מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הסטייקים
לאחר הטיגון מניחים על נייר סופג
מכינים את הטחינה כך שתהיה דלילה ומוסיפים מלח ופלפל
מחממים תנור ל- 200 מעלות צלסיוס
מניחים את הדגים בתבנית תנור
מוספים את השום הכתוש
יוצקים את הטחינה הדלילה מעל לדגים ומכניסים לתנור ל-10 דקות
מוציאים מן התנור ומוסיפים את הלימון והסומק
מגישים חם או קר.

 

מקור המתכון : מתכון של חוסאם עבאס ממסעדת אלבאבור.

באדיבות: מתכונים מהמטבח הערבי

 

 

דגים בתחינה

דגים בתחינה

 

 

0
שינוי גודל גופנים