כתבות

חריימה

Posted by:

הכנת חריימה- 5 מנות

1 ק"ג בס פרוס לפרוסות (תחליפים: בס, אמנון, לוקוס, בורי, אנטיאס, מוסר ים)

4 עגבניות

4 פלפל ירוק חריף

6 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית פפריקה אדומה

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית מלח

1/2 כוס מים

אופן ההכנה :

לחתוך את העגבניות לפרוסות

לחתוך את הפלפל לרצועות לאורך

לסדר את העגבניות בסיר ולהניח עליהם את רצועות הפלפל ופרוסות הדג

לערבב ביחד שמן, כורכום, פפריקה אדומה, פלפל שחור

ומלח ולפזר הכל על הדג.

להכניס 1/2 כוס מים ולפזר כוסברה קצוצה.

לבשל כחצי שעה על אש נמוכה.

 


0
שינוי גודל גופנים