כתבות

מתכון לגפילטע פיש

Posted by:

גפילטע פיש של זלדה: (15 מנות)

1/2 1 קרפיון טחון

2 פרוסות לחם / 2 מצות

1 בצל גדול

1 כפית שטוחה מלח

3 ביצים

4 כפיות סוכר

3 כפות קמח מצה

1/4 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

להשרות את הלחם או מצות במים ולסחוט היטב.

לרסק את הבצל בפומפיה גסה.

לערבב את כל החומרים

למלא 1/4 סיר מים

לקחת עוד 3 בצלים לחתוך לפרוסות דקות.

לקחת 3 גזרים ולחתוך לפרוסות בינוניות.

להכניס לסיראת הירקות עם 1/4 כפית פלפל שחור 2 כפיות מלח ו-4 כפיות סוכר

להביא לרתיחה, ליצור קציצות ולהכניס לסיר בזהירות.

לאחר ברתיחה להוריד לאש נמוכה ולבשל כשעה וחצי.

 

גפילטע פיש

גפילטע פיש

 


 

1
שינוי גודל גופנים