כתבות

מתכון קל ונפלא כתוספת לדגים

Posted by:

מרכיבים: תפוח אדמה בינוני לסועד, שן שום, חתיכת חמאה או מעט שמן זית, נייר כסף.
אופן ההכנה: מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתם במיקרוגל (בתוך שקית ניילון) כ-7 דקות או במים רותחים במשך כ-10 דקות. מצננים. חורצים בכל תפוח האדמה חריץ עמוק ומחדירים שן שום וחתיכת חמאה או כפית שמן זית. עוטפים היטב בנייר כסף. אופים בתנור בחום בינוני (אפשר "לתפוס טרמפ" על אפיית מזונות אחרים) במשך שעה לפחות.
כ-120 קלוריות במנה.

באדיבות: הביס היומי, קופת חולים לאומית.

0
שינוי גודל גופנים