כתבות

שיפודי סלמון אסייתים לצד ירוקים מוקפצים

Posted by:

שיפודי סלמון אסייתים לצד ירוקים מוקפצים

שיפודי סלמון אסייתים לצד ירוקים מוקפצים (להדפסת המתכון)

 מצרכים:
500 גרם פילה בלמון ללא עור

למשרה:
3 כפות סויה מתוקה
3 כפות סויה
2 קוביות שום כתוש
2 קוביות ג'ינג'ר כתוש
2 כפות כוסברה קצוצה
כף דבש
3 כפות מיץ ליים
תרסיס שמן

לירוקים:
חבילת שעועית ירוקה עדינה קפואה
חבילת תרד טורקי טרי
בצל סגול
שום
מלח
פלפל
1 מיץ לימון וגרידה
מעט ממשרה דגים (2 כפות)

אופן ההכנה:
* מערבבים את כל חומרי המשרה.
* חותכים את הסלמון לקוביות אחידות ומשרים את הקוביות בתערובת למשך שעה לפחות.
* משפדים את קוביות הדג על שיפוד, מתיזים מעט שמן על הפלאנצ'ה וצולים קלות מכל ארבעת הצדדים של קוביות הסלמון.
* שוטפים את השועית במי ברז
* פורסים בצל וג'ינג'ר לרצועות דקות, מחממים מעט שמן זית במחבת ומקפיצים קלות את הבצל והג'ינג'ר, מוסיפים את השועית ומקפיצים כדקה. קוצצים גז את התרד ומוסיפים למחבת.
* מוסיפים מלח, פלפל ומעט ממשרה הדגים, מקפיצים במשך דקה ומעבירים לכלי הגשה.
* מגישים את השיפוד לצד הירוקים.

בתאבון!!!

נשמח שתשלחו לנו תמונה לוואצאפ 052-4222646

0
שינוי גודל גופנים